Velkommen til

Speak To Lead

Toastmasters København

Speak To Lead Toastmasters København er en klub for alle der vil forbedre deres præsentations- og lederskabskompetencer i Københavnsområdet.

Speak To Lead Toastmasters København mødes hver onsdag fra kl. 18.00 til 20.00 på Kulturstationen ved siden af Vanløse St.

Er du nysgerrig for at finde ud af, om vores Toastmasters klub er noget for dig?

Vi byder alle velkommen til at deltage i et gratis møde for at finde ud af, om vores klub er et match for dig.

Hvem er vi?

TOASTMASTERS INTERNATIONAL
✪ WHERE LEADERS ARE MADE ✪

Speak To Lead Toastmasters København er en del af Toastmasters International.

Toastmasters International startede i 1905 og det materiale vi bruger til at hjælpe vores medlemmer med at blive bedre public speakere og ledere er der blevet udviklet på lige siden så det er tidsvarende til de behov der er i dag for at kunne præstere og levere foran et publikum.

En ting vi går meget op i hos Speak To Lead Toastmasters København er at skabe trygge omgivelser hvor du kan øve dig og blive en bedre public speaker og leder. Du vil altid få konstruktiv feedback på dine præsentationer, så du kan forbedre dine præsentations- og lederskabsevener og dermed vokse personligt og professionelt så du kan nå din ønskede mål.

Speak To Lead Toastmasters København er en multi-international gruppe bestående af medlemmer fra hele verden som bringer de mange forskellige kulturer og skikke i spil når det kommer til at lave præsentationer og måden vores vores møder bliver ledet på.

Ligegyldigt om du har erfaring med public speaking eller du bare gerne vil overvinde frygten de fleste af os kender til når det kommer til at stille sig op foran et publikum, så kan Speak To Lead Toastmasters København hjælpe dig med at komme i mål og løfte dit nivau.

Toastmasters International blev etableret i 1924 af Ralph C. Smedley.

Smedley så et behov for unge mænd til at lære public speaking, gennemføre møder, planlægge programmer og arbejde i bestyrelser og udvalg, og han ønskede at hjælpe dem.

Smedley besluttede at organisere en klub, hvor de kunne lære de nødvendige færdigheder i et socialt miljø, og mændene reagerede godt på konceptet. Han kaldte gruppen den Toastmasters Club; “Toastmaster” var et populært begreb, der refererede til en person, der gav toasts på banketter og andre lejligheder.

BESØG TOASTMASTERS.ORG

Mød os på Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 492
Please refer to our Error Message Reference.

Følg vores Facebook side og bliv opdateret omkring vores møder og andre Speak To Lead Events som vi planlægger at afholde.

Kommende møder

Vi mødes hver onsdag mellem kl 18 og 20, så tilmeld dig et af møderne herover og kom og få et par inspirerende timer sammen med os.

Du finder os her

Kulturstationen Vanløse
Jernbane Allé 38
2720 Vanløse
Room: Satelitten

Mød os på Instagram

Kontakt os her

Vil du høre mere om hvordan du kan blive medlem og hvordan du kan deltage i et af vores ugentlige møder?

Så send os en mail via kontaktformularen herunder, så vil du høre fra vores VP af medlemskaber hurtigst muligt.

             

Log in with your credentials

Forgot your details?